Au visat-o toți bărbații Planetei, iar ea s-a iubit cu un fotbalist celebru! Secretele bombei sexy au ieșit la suprafață!

Pamela Anderson și fostul internațional francez, fundașul Adil Rami, au trăit un amor ca-n filme. Cum altfel să te iubești cu femeia după care au suspinat toți bărbații Planetei, la un moment dat? Și cum să nu te lauzi cu performanțele tale în fața tuturor?

Evident că Adil Rami n-a rezistat și le-a satisfăcut fanteziile coechipierilor lui, apropos de iubita lui de atunci, Pamela Anderson. Și i-a lăsat fără cuvinte atunci când le-a făcut dezvăluiri în vestiar.

„Adil Rami ne-a spus multe lucruri interesante despre Pamela. În mod normal, toți băieții au fost interesați de cum era în pat. Ne-a zis că a fost cea bună femeie din viața lui și că au făcut sex de 12 ori într-o noapte”, a afirmat Aleksandr Kokorin, fost coleg al francezului la Sochi.

Ulterior, fostul star din Baywatch a răbufnit. L-a descris pe Rami drept paranoic, gelos și sociopat, ”un monstru” care ”o ținea ca pe o prizonieră”, acuzându-l de violență domestică!

„M-a păcălit și m-a trădat, am trăit o mare minciună. Sunt devastată, după ce am aflat că el trăia o viață dublă. Cum putea controla inima și mintea a două femei simultan? E cel mai mare monstru”, spunea Pamela după despărțire.

Adil Rami s-a apărat printr-un mesaj postat pe Instagram: „Am fost șocat. Acuzațiile sunt complet false. Ce face ea este dezgustător. A mers prea departe”.

Acum, Pam este din nou în centrul atenției. Și-a lansat filmul pe Netflix și a vorbit într-un interviu acordat colegei Drew Barrymore, bomba sexy a șocat: „Am vrut să fiu măicuță sau bibliotecară. Și am cam luat-o pe un drum diferit. Nici nu știu ce s-a întâmplat!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed