Rafael van der Vaart, sub papucul nevestei! A venit acasă `afumat` de la țuica românească, iar handbalista de la Rapid i-a transmis în direct: `Nu mai ai voie!`

Rafael van der Vaart e încântat de România! I-a plăcut tot, cât timp a stat prin București, alături de Estavana Polman, partenera lui de viață și handbalistă a Rapidului.

Fostul finalist de Cupă Mondială cu Olanda și jucător la Real Madrid e uluit de atmosfera făcută de galeria giuleșteană la meciurile de handbal și i-a plăcut la nebunie și la meciul Rapid-Craiova. Dar ce l-a dat pe spate, și la propriu, nu doar la figurat pe celebrul olandez a fost, ați ghicit, țuica românească.

Van der Vaart n-a prea reușit să dribleze tăria autohtonă, așa că la prima degustare s-a întors acasă la nevastă pe șapte cărări. Chiar Estavana Polman l-a dat de gol în direct la ”Liga Digi Sport”:

”Van der Vaart: Da, îmi amintesc că am băut!
Polman: Nu! Eu îmi amintesc. Tu, nu!
Van der Vaart: Am fost la stadionul Rapid, am stat la lojă și am băut cu niște băieți grozavi. Apoi am ajuns acasă și ea a văzut pe fața mea că am băut cam mult.
Polman: Sufletul lui a rămas acolo, doar trupul a ajuns acasă! Data viitoare nu mai are voie.”

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed