Momente de groază la sediul LPF. Doi patroni de club s-au bătut ca în ringul de MMA: `Duminică dimineaţa s-au luat la bătaie, sânge de sus până jos`

Momente terifiante au avut loc la sedul Ligii Profesioniste de Fotbal din România (LPF). Doi patroni de club s-au luat la bătaie.

Evenimentul a avut loc în perioada în care șefull LPF era Dumitru Dragomir.

Momente demne de luptele din MMA

În anul 2002, Dinel Staicu și Gigi Nețoiu au bătut palma pentru Universitatea Craiova.

Se pare că, cei doi milionari nu au bătut doar palma ci s-au bătut și între ei, iar martor la nefericitul eveniment a fost chiar Dumitru Dragomir, președintele LPF din vremea aceea.

Mitică Dragomir susține că între cei doi olteni a avut loc o luptă ca în ringul de box chiar în sediul LPF.

”Eu am trăit… în care doi conducători s-au luat la bătaie în birou la mine. Hai să nu mai dăm… Doi conducători de la Craiova. Unul a vândut, celălalt a cumpărat.

Duminică dimineaţa s-au luat la bătaie, sânge de sus până jos, n-am văzut aşa ceva. (n.r. Gigi Neţoiu cu Dinel Staicu) Jur! Dacă tăiai un porc nu era atâta sânge, n-am văzut în viaţa mea. Îi spăla Valentin Alexandru cu duşul în cadă, că era în sediul Ligii.

(n.r. Cine a câştigat?) Neţoiu, bă, Neţoiu – securist de bătaie, ăsta te curăţă. Neţoiu e ca stânca, pentru asta a fost antrenat, precum câinii de luptă. A fost în alea speciale ale Securităţii Statului.

Neţoiu? Cu 10 se bate. Îţi pune piciorul aici (arată pe cap), zici că e balerin. Neţoiu, dacă îţi dă un pumn, mori. Nici n-ai văzut prin filme. Când i-a dat 5-6 pumni lu’ ăla (n.r. Dinel) şi un picior…”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro

Nețoiu și Dinel Staicu au finalizat până la urmă negocierile, iar Universitatea Craiova a fost cedată pentru 400.000 de dolari lui Staicu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed