Adrian Mutu face anunţul momentului! Ce se întâmplă cu noua vedetă a Rapidului. Verdict clar al Briliantului

Adrian Mutu face anunţul momentului! S-a aflat ce se întâmplă cu noua vedetă a Rapidului. Verdict clar al Briliantului în privinţa lui Hervin Ongenda. Fostul jucător al celor de la FC Botoşani tocmai a semnat cu Rapid.

Adrian Mutu a primit o vedetă pentru titlul în Giuleşti. Ongenda a mai jucat în Superliga la FC Botoșani.

Adrian Mutu face anunţul momentului!

Adrian Mutu e arătat bucuros de ultima achiziție reușită de Rapid și abia așteaptă să-l vadă la lucru pe Ongenda. Totuși, tehnicianul Rapidului a exclus din start posibilitatea ca mijlocașul să debuteze în tricoul giuleștenilor în meciul cu CS Mioveni, de vineri.

Hervin Ongenda a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an și jumătate. Jucătorul de 27 de ani a evoluat ultima oară în Cipru, la Apollon Limassol. Briliantul spune că Ongenda este jucătorul de care Rapid avea nevoie în linia mediană.

În plus, „Briliantul” a anunțat că echipa sa a încheiat perioada de transferuri. Funsho Bamgboye și Hervin Ongenda sunt cei doi jucători aduși de Rapid în această iarnă.

„Nu, în niciun caz (n.r. – nu va juca în meciul cu CS Mioveni). Abia a ajuns. Se va antrena zilele astea, trebuie să îl punem la punct fizic, probabil trebuie acest lucru. Începe antrenamentele chiar astăzi.

Când a fost la Botoșani a practicat un fotbal de calitate, un jucător bun în situații de 1 contra 1, care destabilizează apărările adverse, ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul așeptat și să ne ajute.

Eu cred că s-a închis mercato pentru noi, vom merge așa până în vară și după aceea vom vedea ce concluzii tragem în funcție de ce rezultate vom avea în acest sezon”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului CS Mioveni – Rapid.

CS Mioveni-Rapid se va disputa vineri, de la ora 20:00, în runda a 26-a din Superliga. Este al doilea meci al etapei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed