Mihai Stoica a dat verdictul! Echipa din Superliga de care se teme FCSB: ‘Merită să joace în play-off’

Mihai Stoica a dat verdictul! Echipa din Superliga de care se teme FCSB. Managerul general al vicecampioanei a lăudat-o pe FCU Craiova, echipă pe care o vede calificată în play-off-ul Superligii.

Mihai Stoica a vorbit despre turneul pentru titlu în Superliga. Mai mult, oficialul vicecampioanei spune că meciul Sepsi – FCU Craiova ar trebui să se decidă pe teren.

Mihai Stoica a dat verdictul!

Mihai Stoica a lăudat-o pe FCU Craiova. Trupa pregătită de Nicolo Napoli se află la 4 puncte în spatele lui Sepsi, după ce echipa lui Bergodi a făcut 2-2 cu Chindia Târgoviște. FCU Craiova a câștigat cu Rapid în această rundă, 2-1 în Giulești. Totuşi, urmează verdictul în meciul cu Sepsi. Un eventual 3-0 la masa verde pentru gazde ar închide lupta pentru play-off.

„FCU Craiova joacă cel mai bun fotbal, aici nu includ și FCSB. Sepsi era văzută cu șanse la titlu, nu doar la play-off. E o echipă făcută cu cap, car cu jucători refuzați de CFR, de noi. Ștefănescu a fost la națională, l-am văzut și pe bancă. Tudorie ba marca meci de meci, ba fost băgat Safranko în locul lui și Rondon a jucat în altă parte.

Nu mă așteptam ca o echipă care bate 7-0 să piardă acasă cu Mioveni. E o echipă care surprinde, deși Bergodi e un antrenor care nu surprinde. Azi, ambele goluri sunt ale lui Niczuly (n.r. – Sepsi – Chindia 2-2).

FCU Craiova a marcat cel mai frumos gol al campionatului, cu Rapid (n.r. – golul de 2-0 înscris de Bahassa, după o acțiune colectivă pornită din propriul teren de olteni). Mă bucur că nu mai jucăm cu ei. Noi am câștigat cu noroc la ei, 2-0, a fost puțin nedrept.

Nu ar fi corect să câștige Sepsi cu 3-0 la Comisii cu FCU. Poate Craiova ar termina peste, dar după 0-3 nu ar mai prinde play-off-ul. Ce vină au jucătorii?”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

În cele două meciuri din acest sezon, FCSB a scos 4 puncte cu FCU Craiova. A fost 1-1 pe Arena Națională și 2-0 pe „Ion Oblemenco”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed