Scandal uriaş în Superliga! Mihai Stoica, făcut praf în direct: ‘E lipsă de bun simț!’

Scandal uriaş în Superliga! Mihai Stoica, făcut praf în direct. Un rival a dat de pământ cu managerul general al celor de la FCSB. I-a oferit o replică extrem de dură în controversa momentului.

Mihai Stoica a fost contrat în scandalul Edjouma, de la meciul FC Voluntari – FCSB 1-2. Totul s-a întâmplat după ce francezul a scăpat de eliminare pe finalul partidei.

Mihai Stoica, făcut praf în direct

Patronul celor de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, a avut o replică dură pentru Mihai Stoica, managerul FCSB. Ultimul l-a apărat pe Malcom Edjouma după intervenția horror asupra lui Igor Armaș, în meciul cu FC Voluntari.

Rotaru a criticat mesajul postat de acesta pe Facebook, imediat după meci, dar și prestația arbitrului Radu Petrescu. „Nu e vorba că suntem frustrați că joacă Edjouma. Poți să te bucuri că nu joacă un anumit fotbalist, dar poate cel care vine în locul lui e omul meciului.

Este puțin revoltător. Adică, nu puțin. E revoltător! Îi scoate ochiul acolo. Dacă îl lovea puțin mai sus mai jos, rămânea cu ochiul în mână. Ce făcea? Dacă îl întrebați pe domnul Stoica, el zice că nu a fost nimic, din ce am înțeles. Asta mi se pare lipsă de bun simț.

Nu poți să spui așa ceva. În momentul în care vezi tăietură pe față tăietură pe piept și spui «Ce s-a întâmplat?»… Eu zic că a a sărit gardul.

Rămâne o enigmă de ce nu a intervenit VAR-ul. Probabil că se va veni cu o explicație. Mereu când au fost probleme serioase, CCA a venit cu explicații. Nu am înțeles… Așteptăm și vedem. N-ai cum, n-ai cum! OK, ai dat galben că nu ai văzut prima dată. Dar când vezi fața tăiată, nici nu mai trebuie să te uiți la VAR! Sau du-te la VAR ”, a spus Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Rotaru a vorbit şi despre meciul viitor, chiar contra celor de la FCSB. „La fiecare meci vom merge la victorie. Așa am jucat mereu. Am bătut FCSB fără drept de apel, în tur. Și cu un penalty inventat pentru FCSB. De ce să nu putem să-i batem acum?”, a mai spus Mihai Rotaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed