Ivana Knoll a spus adevărul despre unul dintre cele mai controversate momente de la Cupa Mondială din Qatar! Ce i-au făcut organizatorii: ‘M-au filmat’ / Foto

Ivana Knoll face furori în Statele Unite. De când a ajuns, croata este invitată la diferite podcasturi, emisiuni Tv sau petreceri private.

Cea mai sexy femeie de la Cupa Mondială a mers în studioul celor de la TMZ Sports și a vorbit despre experiența din Qatar. Prezentatorii au fost curioși să afle cum s-a simțit într-o țară unde există o mulțime de restricții. Bruneta a stârnit un val de reacții încă din prima zi datorită ținutelor sale.

„Este cea mai frumoasă experiență. Acum mă plictisesc fără Cupa Mondială. Nu m-am așteptat la așa ceva. Am captat atenția în Rusia, dar nu ca acum. Cred că un avantaj l-a reprezentat faptul că toate meciurile s-au jucat în același loc. În Rusia erau orașe diferite în fiecare fiind o echipă importantă.

Chiar înaintea competiției am văzut articole cu regulile. Și mi-am zis. O, Doamne, trebuie să-mi cumpăr haine să acopăr tot. Apoi m-am gândit că o să am tot ce trebuie la mine.

Nu știam cum o să reacționeze când mă vor vedea. M-am uitat și eu în stânga și în dreapta și am văzut că totuși nu erau regulile chiar așa de stricte. Apoi, pentru primul meci, rochia mea chiar a fost decentă. Totuși…trebuia să respir în ea (râde). Apoi am văzut că reacțiile au fost pozitive”, a declarat Ivana Knoll pentru TMZ Sports.

Ivana Knoll, adevărul despre discuția cu oamenii de ordine

În timpul Cupei Mondiale a apărut informația că bruneta ar fi fost dată afară de la un meci. Aceasta spune că nimic nu a fost adevărat, iar cei care au filmat momentul în care a avut o discuție cu câțiva oameni de ordine nu au făcut publice toate imaginile.

„Un singur mic incident a avut loc la un meci. Mereu fotografii mă rugau să cobor să facă poze. Cineva cred ca s-a plâns și a venit cel de la pază care mi-a spus că trebuie să mă duc să stau pe locul meu pentru că cei din spate nu văd din cauza mea.

Normal că m-am dus imediat la locul meu. Doar că cineva a făcut un film cu mine vorbind cu cei de la pază, apoi cu mine plecând, dar nu au arătat și cum m-am dus la locul meu. Au spus că am fost dată afară. Totuși….toți m-au văzut că am fost acolo tot meciul”, a dezvăluit Ivana Knoll.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed