Cea mai cunoscută amantă din România a spus totul! Dezvăluiri incredibile din trecut. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a recunoscut

Cea mai cunoscută amantă din România a spus totul! Dezvăluiri incredibile din trecut. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a recunoscut. Nici ei nu îi plîcea cum arăta în tinereţe, deşi atunci a fost curtată cel mai mult.

Cea mai cunoscută amantă din România a devenit faimoasă în ultimii ani. Majoritatea o ştiu pentru că a fost partenera nelegitimă a fostului selecţioner, Victor Piţurcă.

Cea mai cunoscută amantă din România a spus totul!

Vica Blochina a cunoscută celebritatea încă de când era tânără. Puțină lume o cunoaște însă pe blondă din vremea când era balerină la Melody. Atunci, sucea mințile tuturor bărbaților.

Vica Blochina a fost balerină la Melody. Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Pițurcă. Totul s-a întâmplat, deși fostul selecționer al naționalei României era însurat. Așa s-a ales Vica cu porecla cea mai cunoscută amantă din România.

Vedeta arăta diferit atunci faţă de acum. Vedeta susţine că acum este mult mai atrăgătoare decât la 20 de ani. „Când mă uit la pozele mele de mai de demult sunt nasoală, mie nu îmi place, nu știu de ce zicea lumea că eram așa mișto, că acum sunt mult mai mișto”, a mai declarat Vica, la podcastul Fiță cu Adiță.

Deşi susţine că mai mulţi bărbaţi celebri, cu bani sau politicieni au vrut-o, Vica l-a iubit doar pe fostul selecţioner. Cu acesta are şi un băiat, Edan, în vârstă de 14 ani. Dacă în primă instanţă Piţurcă nu l-a recunoscut pe copil, apoi a fost nevoit. Blonda l-a dat în judecată şi instanţa l-a obligat pe antrenor să îl recunoască pe băiat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed