Mihai Rotaru se retrage de la CSU Craiova?! Anunţ clar al acestuia. S-a aflat înaintea meciului cu CFR Cluj

Mihai Rotaru se retrage de la CSU Craiova?! Anunţ clar al acestuia. S-a aflat înaintea meciului cu CFR Cluj. Patronul echipei a încercat să demonteze zvonurile cu privire la retragerea sa din acționariatul echipei, din vară.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la faptul că Mihai Rotaru s-a săturat de acest proiect și că ar dori să se pensioneze.

Mihai Rotaru se retrage de la CSU Craiova?!

Mai mult, s-a speculat că Mihai Rotaru ar pleca la CSA, echipa de drept public din liga secundă, fără drept de promovare. ”Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”, declarase Rotaru.

Acum, patronul lui CSU s-a răzgândit. ”Nu discut asta acum. Nu, nu… Nu am în plan să discut. În primul rând, nu a fost vorba de nicio declarație despre retragere. A fost o prostie făcută de un jurnalist, care, din câte înțeleg, e și suporterul Universității Craiova. Mergem mai departe…

A fost o singură declarație, acum vreo doi ani cred, când am spus că sunt pregătit să conduc echipa zece ani. Atunci erau 8 ani.

După care eu am ieșit personal și am spus-o, le-am zis-o și personal jucătorilor: `Eu sunt aici cu voi și indiferent de situație suntem împreună. Și o ducem la capăt`”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

CSU Craiova are un start groaznic de an. Are două înfrângeri în trei etape disputate. După 0-1 cu Botoşani, a urmat şi 1-2 cu liderul Superligii, Farul. Trupa lui Neagoe a obţinut o singură victorie, 2-0 cu Hermanstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed