Lovitură totală pentru Adrian Mutu! I-a făcut praf după înfrângerea cu FCU Craiova: ‘Au fost vai de capul lor’

Lovitură totală pentru Adrian Mutu! I-a făcut praf după înfrângerea cu FCU Craiova. Giuleştenii au încasat prima înfrângere a sezonului în Superliga. A fost Rapid – FCU Craiova 1-2 şi băieţii Briliantului au fost făcut praf.

Adrian Mutu are parte de un adevărat coşmar după ce a fost bătut de fosta sa echipă. O fostă glorie a Giuleştiului i-a distrus pe jucători.

Lovitură totală pentru Adrian Mutu!

Adrian Mutu nu are linişte după înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la FCU Craiova. Rică Răducanu s-a dezlănţuit asupra rapidiştilor. A spus că Rapid ar mai avea nevoie de jucători pentru a putea emite pretenţii.

Bauza şi Bahassa au marcat golurile victoriei echipei lui Adrian Mititelu în Giuleşti. Rapid a avut un joc greoi, iar Rică Răducanu e de părere că nici schimbările nu au fost inspirate.

„După joc nu m-a surprins, că au fost vai de capul lor. Nici dacă voiau, nu pierdeau. Ori şi-au zis că ăia ne bat tot timpul. Aţi văzut văzut ce goluri aiurea s-au luat. Nu a mai fost Rapidul pe care îl ştiam. Şi schimbările mi s-au părut aşa…Mi-a plăcut FC U Craiova, a fost organizată. Rapidul nu a jucat nimic. De vreo 10 inşi ar mai fi nevoie. Poate portarul nu mai vorbeşte, nu poţi să iei golurile alea. Eu strigam la fundaşi. La cum s-a jucat, eu cred că nu a fost accident. Trebuie să vorbim cu ceilalţi să ne lase să luăm titlul. La ce avem acolo, e foarte bun locul 3-4„, a spus Rică Răducanu.

Giuleştenii nu au reuşit să se califice, momentan, în play-off-ul pentru titlu din Superliga. Totuşi, acest lucru pare o formalitate având în vedere diferenţa uriaşă de puncte faţă de locul al şaptelea, ocupa chiar de FCU Craiova.

Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe podium, cel puțin pânâ la meciul FC Voluntari și FCSB. Elevii pregătiți de Adrian Mutu au strâns 45 de puncte în cele 25 de meciuri jucate până acum.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică. Scandalul momentului în Superliga

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică....

‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor

'Nu-mi trebuie NATO'. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed