Gigi Becali, dat de gol! Mutarea pe care o pregăteşte latifundiarul din Pipera. Ce jucători pot ajunge la FCSB

Gigi Becali, dat de gol! Mutarea pe care o pregăteşte latifundiarul din Pipera. S-a aflat ce jucători pot ajunge la FCSB. Un apropiat al şefului vicecampioanei a deconspirat viitoarele transferuri.

Gigi Becali are ofertă pentru Malcom Edjouma. Latifundiarul din Pipera l-ar putea înlocui cu un jucător de la Botoşani.

Gigi Becali, dat de gol!

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, este deschis să mai renunţe şi la alţi jucători. I-a dat un mesaj clar lui Gigi Becali. S-a aflat ce fotbalişti ar putea pleca din Moldova la vicecampioană.

Patronul grupării moldovene a spus că nu are o relație de prietenie cu Gigi Becali. Totuşi, recunoaşte că banii şefului de la FCSB sunt foarte importanţi pentru mai multe echipe din Superliga. Iftime a precizat că și-ar dori ca Malcom Edjouma să plece de la FCSB.

I-a găsit deja înlucuitor acestuia. I l-a propus lui Becali pe Victor Dican, mijlocașul lui FC Botoșani. A dat și exemplele lui Joyskim Dawa, care poate fi înlocuit cu Gabriel Mutombo, sau lui Sebastian Mailat, care poate fi noua extremă a bucureștenilor, în cazul în care FCSB se va despărți de unul dintre jucătorii de atac, conform fanatik.ro.

„Cu siguranţă mi-aş dori ca FCSB să fie un vector de imagine al fotbalului în România, pentru că banii pe care Gigi Becali i-a făcut în fotbal, i-a lăsat în fotbal. Noi, în România, nu avem decât de câştigat.

Din punctul meu de vedere, nu am o relaţie specială sau de mare prietenie cu Gigi Becali. Cu toate extravaganţele pe care le face Gigi Becali în fotbal, rămâne un punct de sprijin pentru mulţi din fotbal şi vreau să plece Edjouma pentru că acolo poate să vină Dican.

Poate să plece oricare dintre extreme că vine Mailat. Sau poate să plece Dawa că vine Mutombo. Eu cred că sunt soluţii şi sunt deschis să fac în continuare lucrurile astea.

Eu mă ajut doar pe mine. Iar dacă eu mă ajut pe mine, domnul Becali poate să ajute echipele de fotbal din România”, a declarat Valeriu Iftime, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed