Dezvăluirea momentului în cazul lui Victor Piţurcă! Acuzaţii şi amănunte incredibile ies la iveală. Victor Ciutacu a detonat bomba

Dezvăluirea momentului în cazul lui Victor Piţurcă! Acuzaţii şi amănunte incredibile ies la iveală. Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu a detonat bomba. A scos la iveală detalii absolut uluitoare.

Victor Piţurcă a fost reţinut 24 de ore în dosarul măştilor neconforme achiziţionate de MAPN. Acum, fostul selecţioner se află sub control judiciar.

Dezvăluirea momentului în cazul lui Victor Piţurcă!

În schimb, a fost reţinut fiul lui Victor Piţurcă. Procurorii DNA l-au reţinut 24 de ore şi l-au pus sub acuzare. Acum, iese la rampă jurnalistul Victor Ciutacu. Într-o postare bombă pe facebook, Ciutacu face acuzaţii incredibile. Acesta spune că dosarele fraților Tate și al lui Victor Pițurcă sunt instrumentate cu scop electoral.

Mai mutl Ciutacu spune că aceste dosare ar fi fost făcute pentru ca șefii DNA și DIICOT să rămână în funcție. „Dacă n-am fost în stare să producem un Platini, măcar un Pițurcă în cătușe tot eram datori omenirii. Altfel, mi se pare fabulos cum șpaga din marele dosar de corupție se cifrează la fabuloasa sumă de 10.000 euro, două tranșe, în lei, pe cardul primitorului. Și că valoarea întregului contract e mai mică decât niște comisioane pe care le știe toată Șoseaua Nordului.

Plus că nici unul dintre apeviști care au șmenui hârtiile de necesitate nu e deranjat în anchetă. Altfel, ce să zic, succes domnului Bologa în campania electorală pentru un nou mandat la șefia DNA. Dacă tot veni vorba, aceleași urări și doamnei Pâțu de la DIICOT, să nu fie degeaba tot iureșul cu frații Tate”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed