Adrian Mititelu își freacă mâinile de bucurie. Ce a declarat după decizia în cazul mărcii Rapid

Motive de bucurie pentru Adrian Mititelu după ce instanța a admis apelul clubului Rapid privind marca în litigiul cu AFC Rapid. Situația este la fel ca și în cazul echipelor FCU Craiova și CSU Craiova, acestea luptându-se în instanță de ani buni pentru dreptul de a folosi leul.

După ce a aflat ce s-a întâmplat în cazul celor de la Rapid, Adrian Mititelu este încrezător în șansele echipei sale de a câștiga războiul cu echipa rivală din oraș.

”De decizia Curții de Apel București în cazul mărcii Rapid profităm și noi! Mai mult ca sigur, instanța va merge în motivare pe faptul că notorietatea mărcii o deține structura sportivă continuatoare a activității fotbalistice, exact cea ce noi susținem de atât timp!”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

 

Echipa lui Adrian Mititelu nu poate să folosească stema cu leul

Anul trecut, în iulie, Tribunalul București a obligat-o pe FCU Craiova să-și schimbe numele și sigla cu leul. Decizia a fost atacată cu recurs de gruparea lui Adrian Mititelu.

„Dacă decizia va rămâne, sigur că ne vom supune. Problema este extrem de ciudată, doar în România se pot întâmpla astfel de lucruri. Ca numele și sigla, nu palmaresul, să apară la două entități diferite.

Palmaresul este clar de partea noastră. Mergi într-o perioadă de 31 de ani, de când s-a privatizat clubul. A avut continuitate, finală de Cupă, Cupă câștigată, urmând ca după 31 de ani să vii să spui că nu-s numele și sigla alea, dar palmaresul este. Palmaresul este recunoscut de toate forurile fotbalistice.

Toate cluburile din blocul estic s-au privatizat. Există Honved Budapesta, Dinamo Moscova, Slavia Praga, CSKA Sofia. Toate au reușit să-și păstreze numele și continuitate și palmaresul. Doar în România apar astfel de probleme.

Ne jucăm cu numele și cu marca unui club care are palmaresul recunoscut de FIFA. Pentru că de aceea am plătit datoriile unor jucători care au jucat în 2008. Noi am dovedit pe baza documentelor că suntem clubul acela. FIFA ne dă dreptate că avem palmaresul”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru Digi Sport, la momentul respectiv.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed