Mirel Rădoi, declarație incredibilă după ce a semnat în Arabia Saudită: `A durat 7-8 minute discuția cu ei, aveam contacte de câteva luni`

Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai, echipă din prima ligă a Arabiei Saudite. Fostul selecționer a dezvăluit cum au decurs negocierile.

Fostul antrenor de la CSU Craiova a dezvăluit că avea contact cu echipa din zona arabă și în perioada în care antrena formația oltenilor.

Mirel Rădoi, declarație incredibilă

Rădoi a revenit în România, imediat după semnarea contractului, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de staff și mutatul în Arabia Saudită.

Fostul selecționer a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Al Tai și ce l-a convins să meargă să antrenez în campionatul unde evoluează Cristiano Ronaldo.

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte. Chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la CSU Craiova.

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul. Cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

”În 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul”

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul. Le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a spus Mirel Rădoi la revenirea în țară.

1.2 milioane de euro este salariul anual pe care Mirel Rădoi îl va avea la Al Tai.

Al Tai a mai fost pregătită de cinci antrenori români în istoria clubului.

Liță Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu și Claudiu Niculescu au fost și ei pe banca formației arabe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed