Mihai Pintilii a ținut să lămurească lucrurile: ‘Voi m-ați chemat la interviu’ + Reacție dură la adresa lui Lucian Burchel: ‘Sunt oameni care vor răul. Să mă suspende cât mai mult’

Mihai Pintilii a venit la flash interviu după meci, dar a ținut să specifice că în mod normal nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

„Eu nu am voie să vin. Asta ca să știe toată lumea că nu am venit eu așa. Voi m-ați cerut de aia am venit”, a declarat Mihai Pintilii.

Antrenorul celor de la FCSB a avut încă un mesaj pentru Lucian Burchel. De data aceasta mesajul a fost extrem de dur.

„Nu mai zic nimic. Au fost alții mai mari decât mine și nu s-a discutat. Eu îi las în pace, îmi văd de drumul meu, sunt înscris la Școala de Antrenori, o să încerc să îmi iau carnetul de antrenor. Cu domnul Burchel o să vorbesc doar la cursuri, nu am ce să vorbesc cu el.

Își face nume pe numele meu. El vorbește numai despre Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă, asta mă bucură.

Să îmi dea trei luni de suspendare. Până la urmă, oricine de pe bancă se mai ridică și mai țipă. Eu mă simt foarte bine, băieții se simt foarte bine. Chiar l-aș ruga să mă suspende cât poate el cel mai mult.

N-am ce să vorbesc cu niște oameni care ne vor răul în țara asta. Dacă ne voia binele, ne ajuta, că am jucat pentru echipa națională, am făcut ceva. Trebuia să aibă puțin bun simț”, a spus Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed