Scandal uriaș la CSU Craiova. Oltenii ar putea să piardă meciul cu Hermannstadt la masa verde

S-a declanșat scandalul în fotbalul românesc. CSU Craiova riscă să nu poată juca meciul din etapa următoare cu Hermannstadt pentru că nu are antrenor cu licență PRO.

Eugen Neagoe a fost prezentat într-o conferință de presă, dar nu poate să stea pe banca oltenilor pentru că deocamdată contractul său nu a fost înregistrat.

„În situaţia în care antrenorul principal este demis sau demisionează în timpul sezonului competiţional, clubul are obligaţia ca în termen de 30 de zile să angajeze un nou antrenor care să îndeplinească condiţiile prevăzute la alin. 2. În situaţia în care, după demiterea antrenorului principal, antrenorul secund este numit antrenor interimar, acestuia nu i se vor aplica prevederile alineatului 2 pentru perioada de 30 de zile a interimatului”, se arată în regulamentul pentru statutul antrenorului.

Ce soluții are Mihai Rotaru pentru a o salva pe CSU Craiova

Cum situația lui Neagoe nu se va clarifica prea repede, patronul oltenilor este obligat să caute soluții. Acesta poate apela, ca și în alte rânduri, la Corneliu Papură. O altă variantă ar fi Sorin Cârțu. Acesta are licență PRO, dar mai întâi trebuie demis din funcția de președinte al clubului, iar apoi să i se înregistreze contractul.

Avertismentul lui Lucian Burchel pentru olteni

Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori de la FRF, a explicat pentru AS.ro ce se poate întâmpla cu CSU Craiova.

„Dacă nu cumva la Craiova s-a decis ceva, momentan nu pot să-mi dau seama. Nu pot să vă dau un răspuns pentru ceva ce nu știu. Deci, ce am aflat din declarațiile celor de la CSU Craiova… Pot spune că devine clar pentru toată lumea că Eugen Neagoe încă nu și-a reziliat contractul. Cazul său este pe masa Comisiei de Disciplină. Trebuie să cercetăm articolele, regulamentele să vedem unde se încadrează. Apoi trebuie sesizată Comisia de Disciplină.

Am nevoie de timp, să studiez, să mă uit în acte, să vorbesc cu specialiștii de la juridic. Trebuie să avem o bază reală și legală pentru a face sesizarea asta. Este clar ca Eugen Neagoe nu este antrenorul celor de la CSU Craiova pentru că încă nu există o decizie in acest sens de la Comisia Tehnică. Dacă lucrurile nu sunt în regulă, trebuie făcută o sesizare”, a declarat Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori de la FRF, pentru AS.ro

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed