Fanii lui CSA Steaua vor lua foc! O legendă a clubului își dorește `unirea` cu FCSB: `Să facă o singură echipă și să joace în Ghencea`

Fanii lui CSA Steaua vor lua foc! Fostul jucător legendar al Stelei, Marcel Răducanu, își dorește ”unirea” între Clubul Armatei și FCSB.

Mijlocașul cu 9 sezoane petrecute în tricoul Stelei nu înțelege de ce nu își unesc forțele cele două cluburi.

Fanii lui CSA vor lua foc

Marcel Răducanu își dorește ”o singură Steaua” iar echipa respectivă să joace pe stadionul din Ghencea.

„Chiar nu înţeleg fenomenul ăsta. Din două echipe, de ce să nu facă o echipă ca lumea, să aibă drept să joace în Ghencea. Degeaba spun, că şi aşa nu se întâmplă nimic”, a spus Marcel Răducanu, vineri, la Muzeul Fotbalului.

Declarația mijlocașului care a scris istorie la Steaua și la Borussia Dortmund, vine în contextul în care și patronul celor de la FCSB a făcut un anunț uluitor.

Gigi Becali a dat asigurări că în următorii doi sau trei ani se va ocupa de preluarea emblemei și a mărcii ”Steaua”.

„Ciolacu (n.r. Marcel Ciolacu, liderul PSD) s-a ținut de cuvânt, dar acum ei au cerut o Hotărâre de Guvern. Legea s-a dat, dar trebuie să aibă și o formulă de închiriere. Am vorbit cu Hrebenciuc, Ciolacu a zis că se ține de cuvânt cu tot ce mi-a promis și normal o să jucăm în Ghencea.

O să facem o cerere să jucăm acolo. Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place. Ei au spus așa, cei de la Sud: «Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă». Ei să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

CSA Steaua este în acest moment lider în Liga a 2-a dar nu are drept de promovare, în timp ce FCSB este pe locul 3 în Superligă și își anunță candidatura în lupta pentru titlu.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed