Veste şoc în tenis! Rafa Nadal se retrage?! Planul legendei iberice, devoalat

Veste şoc în tenis! Rafa Nadal se retrage?! Planul legendei iberice a fost devoalat de o fostă mare jucătoare. Se pare că anul 2023 va fi ultimul în circuit pentru cel mai mare jucător de tenis.

Rafa Nadal este chinuit de accidentări. Nu a reuşit să treacă decât un singur tur la Australian Open 2023. A fost eliminat în turul secund, din cauza unei accidentări.

Rafa Nadal se retrage?!

O altă legendă a tenisului în dă de gol pe Rafa Nadal. Marion Bartoli a vorbit despre situaţia lui Nadal. Campioana de la Wimbledon 2013 a vorbit pentru RMC Sport despre posibila retragere ibericului. Spune că marele campion ar putea să ia această decizie dacă va vedea că nu poate concura la nivel înalt. Roland Garros ar putea să fie momentul hotărâtor.

“El nu pare că este în negare, dar cred că și-a stabilit un obiectiv, acela de a merge să câștige un ultim titlu la Roland Garros. Titlul pe care l-a câștigat anul trecut la Paris, în 2022, nimeni nu credea că îl va câștiga. Ni s-a spus că abia putea să meargă și că piciorul său era într-o stare catastrofală.

Chiar dacă va fi chinuit peste tot, chiar dacă va fi dificil, pe această suprafață are rețeta și formula magică pentru a fi pregătit. Nu câștigi Roland Garros de 14 ori fără să știi cum să te pregătești.Cred că va stabili acest ultim termen. Și dacă va vedea cu adevărat că nu funcționează, poate începe să se gândească la restul… Ce meci va dori să fie ultimul, unde va spune stop”, a spus Marion Bartoli, conform sursei citate.

La finalul meciului cu Mackenzie McDonald, Rafa era distrus. A vorbit despre accidentarea suferită. “Nu pot să spun că nu sunt distrus psihic acum, pentru că sunt. Nu știu exact care e problema. Am un istoric cu șoldul, dar trebuie să investigăm ce s-a întâmplat. Mi-am întrebat echipa dacă ar fi bine să mă retrag sau nu. Sunt destul de bătrân însă încât să îmi iau singur deciziile. Nu am vrut să mă retrag, fiind campion en-titre. Am dat tot ce am avut până la final”, a declarat Rafael Nadal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed