Manechinul celebru care i-a sucit minţile unui fotbalist! A încins plajele din Maldive. Imaginile care au cucerit toată Planeta / Foto

Manechinul celebru care i-a sucit minţile unui fotbalist! A încins plajele din Maldive. Imaginile care au cucerit toată Planeta. Arată demenţial chiar dacă a născut deja doi copii. Femeia celebră se simte perfect în Maldive.

Este vorba despre cunoscuta Federica Nargi, în vârstă de 32 de ani. Aceasta este un faimos manechin italian care se iubeşte cu un fotbalist din Serie A.

Manechinul celebru care i-a sucit minţile unui fotbalist!

Federica Nargi face senzaţie pe Instagram. O singură imagine strânge sute de mii de likeuri. Federica se iubeşte cu fostul atacant italian Alessandro Matri, în vârstă de 38 de ani. Acesta a jucat la 11 cluburi, printre care Juventus, Milan, Cagliari, Lazio sau Sassuolo.

Ultimele poze din vacanţa petrecută în Insulele Maldive, alături de soţul Alessandro Matri, au bulversat Instagramul. Modelul italian, care este și actriţă, și prezentatoare TV, se iubeşte de mai bine de un deceniu cu fostul atacant Alessandro Matri, ajuns între timp la 38 de ani.

Federica a postat o serie de fotografii, alături de soţul Alessandro Matri, dar şi cele două fete, Sofia şi Beatrice.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed