Fotbalistul celebru care a comis-o pe teren! Ce a putut să facă de faţă cu soţia. Imaginile l-au dat de gol / Foto

Fotbalistul celebru care a comis-o pe teren! S-a aflat ce a putut să facă de faţă cu soţia. Imaginile l-au dat de gol pe acesta. Totul s-a întâmplat chiar la prezentarea oficială la noua echipă.

Fotbalistul a comis o greşeală mare. Este vorba despre internaționalul columbian Juan Quintero. Fostul jucător de la Rennes, FC Porto sau River Plate, a semnat în această iarnă cu Junior FC, din țara sa natală.

Fotbalistul celebru care a comis-o pe teren!

Quintero a fost prezentat ca un mare star, în fața unui stadion plin. Noul jucător al lui Junior FC a urcatt pe podiumul amplasat la mijlocul terenului alături de soție și familie. La un moment dat a comis-o grav. Imaginile l-au dat de gol

I-a luat ochii Sandra Escudero, o vedetă TV din Columbia. Aceasta a fost aleasă pentru a prezenta evenimentul. Femeia a purtat o rochie roșie, elegantă. Juan Quintero a fost surprins în timp ce o admira. Fotografia a devenit virală, fiind văzută de peste 5,5 milioane de persoane. Mulți dintre internauți s-au amuzat de ipostaza în care a fost văzut columbianul.

”A riscat totul cu privirea aceasta”, ”Pare că vrea să o scoată la o bere”, ”Nu se face așa ceva! Această poză nu ar trebui să existe pe internet” sau ”A comis-0” au fost doar câteva dintre reacții.

Juan Quintero a început fotbalul la Envigado, apoi a mai jucat la Atletico Nacional și Pescara. În 2013 a ajuns la FC Porto. Dragonii plăteau 10 milioane de euro pentru transferul său. De-a lungul carierei, sud-americanul a mai evoluat la Rennes, Independiente Medellin, River Plate și Shenzhen FC.

O întâmplare asemănătoare a avut loc și la prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. În finalul ceremoniei, portughezului i s-au alăturat pe scenă Georgina Rodriguez și copiii săi.

Când a fost pus să rostească câteva cuvinte în arabă Ronaldo le-a uitat. I-a cerut ajutorul, cu zâmbetul pe buze, Fatmei Fahad, care a zâmbit, la rându-i, și a rezolvat situația. În timp ce Cristiano Ronaldo și Fatma Fahid zâmbeau, Georgina Rodriguez nu părea că se simte cel mai confortabil.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed