Vestea momentului pentru Adrian Mutu! Jucătorii care vor ajunge în Giuleşti. Dezvăluiri din interior

Vestea momentului pentru Adrian Mutu! Jucătorii care vor ajunge în Giuleşti. Dezvăluiri din interior. Şefii celor de la Rapid au fost criticaţi în mai multe rânduri pentru campania de achiziţii inexistentă.

Chiar şi Adrian Mutu a spus că are nevoie de jucători în această iarnă. Acum, se pare că va primi doi oameni importanţi.

Vestea momentului pentru Adrian Mutu!

Unul dintre acţionarii Rapidului, Victor Angelescu, a spus că trupa lui Adrian Mutu este foarte aproape de a obține semnăturile a doi fotbaliști. A refuzat să spună însă despre cine este vorba. „O să facem, probabil două. Suntem destul de aproape de primul, sper să-l reușim săptămâna asta, și probabil vom mai aduce un jucător.

Nu suntem în negocieri cu cineva din campionat. În ofensivă vom aduce. Pe aceeași filieră pe care au venit Kait și Emmers”, a spus Victor Angelescu, conform prosport.ro.

În ultima perioadă, conducătorii din Giulești au fost acuzaţi că nu au adus niciun jucător. Marius Şumudică, Dănuţ Lupu sau Dinu Gheorghe i-au criticat în public. „Sunt surprins că nu văd nicio mișcare pe piața de transferuri (n.r. la Rapid). Aștept un Rareș Ilie, nu știu dacă îl vor aduce, nu știu ce motive au financiar, chiar dacă sunt garanții că echipa poate aduce pe oricine.

În clipa de față, dacă nu se schimbă… Rapidului îi trebuie ceva nou în această perioadă pentru că, dacă va fi același «11», nu văd șanse să prindă primele trei locuri, asta înseamnă out din Europa.

Le trebuie acel număr 10, pe care nu îl au în clipa de față. Ioniță e clar că nu poate să joace acolo, el poate să vină mai bine din bandă”, a declarat Dinu Gheorghe, fostul președinte de club de la Rapid, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed