Rivala Simonei Halep s-a reprofilat! O nouă carieră pentru cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România. Ce a ales să facă / Foto

Rivala Simonei Halep s-a reprofilat! O nouă carieră pentru cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România. S-a aflat ce a ales să facă Raluca Olaru, una dintre cele mai bune jucătoare de dublu.

Rivala Simonei Halep a ajuns la 33 de ani, dar nu vrea să pună racheta în cui. Totuşi, şi-a găsit de muncă. Momentan, face o pauză de la turnee.

Rivala Simonei Halep s-a reprofilat!

Rivala Simonei Halep, Raluca Olaru, s-a reprofilat. Pe parcursul săptămânii, Raluca a comentat pentru Digi Sport mai multe meciuri din cadrul turneelor de la Adelaide și Hobart. ”Mi-a plăcut foarte mult (n.r. – faptul că a comentat). Întotdeauna am simțit că mi-ar plăcea să fac asta. ’Am fost’ și la Hobart și la Adelaide. Eeste ceva diferit să fiu de partea cealaltă a ecranului, cum se spune. Îmi place mult să comentez”, a spus Olaru, pentru Digi Sport.

Olaru e foarte încântată de noua ipostază în care se află. ”Simt că văd mult mai multe lucuri. Și când jucam îmi plăcea să mă mai uit la meciuri de-ale mele, să văd unde am greșit, unde am jucat bine. Oricum, e mult mai ușor din exterior. Am acumulat multă experiență, așa că am ce informație să ofer mai departe telespectatorilor”, a mai spus Olaru.

Momentan, jucătoarea a decis să ia o pauză de turnee. Nu a vrut să stea degeaba. Spune că i-ar plăcea să fie comentator după ce se retrage din tenis. ”Orice experiență nouă ne ajută. E util să vezi lucrurile și din exterior.

Momentan sunt în pauză de turnee, de antrenamente, și am vrut să folosesc acest timp cât mai plăcut. Este o zonă care m-a atras și m-am simțit bine. A fost o săptămână frumoasă la un altfel de job. Voi continua”, a mai declarat Raluca Olaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed