Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă un fost antrenor al Simonei Halep. A fost răpus de o boală gravă

Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă un fost antrenor al Simonei Halep. A fost răpus de o boală gravă care l-a chinuit ani de zile. S-au strâns şi bani mulţi în încercarea de a-l salva.

Simona Halep este în doliu după ce a aflat crunta veste. Unul dintre primii tehnicieni ai fostului lider mondial s-a stins din viaţă.

S-a stins din viaţă un fost antrenor al Simonei Halep

A decedat Liviu Ursuleanu, consilier judeţean în Ilfov. Acesta s-a stins din viaţă doborât de o boală gravă. S-a luptat cu cancerul mai mulţi ani, dar nu a reuşit să supravieţuiască. A murit la Spitalul Judeţean Ilfov. Liviu Ursuleanu a fost jucător de tenis, dar şi antrenor.

În 2021, lumea tenisului românesc s-a mobilizat, senzibilizată de apelul umanitar lansat de FRT. S-au strâns 30.000 de euro, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale complicate în Turcia.

Suma a fost strânsă, iar omul de tenis a și fost programat pentru operație. Jumătate din bani au fost donaţi de omul de afaceri Ion Țiriac. Cu restul au contribuit sportivi, prieteni, precum și oameni simpli.

Liviu Ursuleanu a candidat la alegerile FRT din 2019 împotriva lui Ion Țiriac, dar s-a retras înainte de startul alegerilor. „Cancerul s-a declanșat pe fond de stres, după ce mi-au luat baza de la Tineretului, în 2013. Eram preşedintele clubului Livone Tenis Club-Ilie Năstase”, a spus acesta anul trecut.
Liviu Ursuleanu, fost vicepreşedinte ale FR Tenis, a pregătit echipa de Fed Cup a României între 1992 și 1993. De asemenea, a fost antrenor la lotul național în 2004.

Sursa foto Libertatea

A pregătit loturile de juniori ale României la Balcaniada din 2004. În lotul nostru se aflau atunci Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tricolorul lui Mircea Lucescu, ameninţat! Cuvinte dure la adresa românului. Antrenorul l-a făcut praf

Denis Drăguș a fost avertizat de către antrenorul celor...

Mihai Stoica se teme de Petrolul! Avertisment pentru propria echipă. Ce este obligată să facă FCSB

Mihai Stoica avertizează jucătorii înaintea confruntării dintre FCSB și...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed