Povești fabuloase cu fotbalistul care a jucat în Ligue 1, dar s-a prezentat la UTA cu telefonul cu ecran spart!

Claudiu Keșeru a plecat de tânăr la Nantes, în Franța, acolo unde a jucat patru sezoane. La Nantes a debutat și în Ligue 1, dar a mai jucat încă trei ani după în Hexagon după ce s-a despărțit de ”canari”.

Keșeru a jucat și în Golf, a luat titlu cu Ludogorets în Bulgaria, și a jucat în două rânduri și la FCSB, după care a plecat la UTA.

Așadar, Keșeru a strâns ceva în cont în cariera lui, însă și-a lăsat colegii de la Arad mască, atunci când a ajuns în vestiarul ”bătrânei doamne”.

„Credeți că n-au fost glume când am venit cu iPhone-ul meu 10 la UTA, stăteau și se uitau … Bine, primele două luni nu avea nimeni curaj să spună nimic, dar după aia au văzut că sunt ok, am intrat la glume cu ei, ‘ah, cu Iphone 10 te prezinți, cu ecranul spart’, și am zis, ‘eu nu-mi arunc banii pe un telefon’. Nu mă deranjează, nu sunt obsedat de branduri”, a explicat Keșeru.

Întrebat ce a făcut el cu primii bani din fotbal, Keșeru a recunoscut: „Cea mai mare prostie! Mi-am cumpărat mașină. Am luat-o în rate. Dar era ok, la momentul respectiv câștigam 12.000 de euro la Nantes și am luat-o cu o rată de 2.700 de euro. Era ok. Mașina costa 67.000.

Plecasem să iau altă mașină, asta e o poveste foarte interesantă … Plecasem să iau altă mașină, era un ML din acela mare, pătrățos. Și când am fost acolo, l-am văzut pe acela pătrățos și când am coborât l-am văzut pe cel nou.

Ieșit atunci, proaspăt, tot ce trebuia și peste trei ore am venit cu actele. Am fugit până acasă ca să iau actele și m-am întors. Prostie tipică, tipică. Dar de atunci mi-am învățat lecția, o singură dată”, a povestit Keșeru.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed