Regele dezlănțuit! Hagi a țipat și l-a certat pe nepotul său, fiul lui Gică Popescu, în timpul amicalului de la Buftea!

Farul a avut meci amical cu FC Argeș la Buftea. A câștigat cu 4-1, grație golurilor lui Tudor Băluță, Alexi Pitu, Louis Munteanu și Mihai Popescu, golul de onoare al piteștenilor fiind înscris de Andreias Calcan.

Gică Hagi a fost ca un adevărat leu în cușcă, pe marginea terenului. A avut doi ”clienți” la amicalul cu Argeșul. Pe Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu și nepotul său, și pe puștiul Enes Sali.

Hagi a stat cu gura pe fiul lui Popescu și pe Sali și a făcut adevărate crize de nervi pe bancă. A țipat la ei continuu.

„Bă, Sali, alergă, mă! Aleargă, mă, nu auzi?! Bă, tu, nu auzi să alergi?! Bă, te schimb! Popescu, aleargă! Băi Nico, aleargă, bă, Nico, aleargă! Bă, tu nu stai pe direcția mingii, tu nu auzi?!”, a strigat antrenorul liderului Ligii I, conform as.ro.

După meci, Hagi s-a calmat. Și chiar și-a lăudat echipa. „De asta am venit la București, cu un adversar de Liga 1, aveam nevoie de ritm și intensitate a jocului, după o săptămână de antrenament.

Un meci de pregătire foarte bun, nu ne interesa scorul, ne interesează să jucăm, să încercăm să marcăm și se ne apărăm bine fără minge. Dacă lucrurile vin, e bine. Există timp să ne revenim și să fim la forma pe care am avut-o înainte de ultimele două meciuri din noiembrie.

(Rep.: V-a plăcut foarfeca lui Mihai Popescu?) Normal, bineînțeles. Creștem, lucrăm, facem și ușor ușor lucrurile se văd. El e un băiat foarte foarte serios, care muncește, care a progresat, care a învățat cu noi mai mult să construiască, să fie la joc. E un apărător bun, care e foarte serios, ambele picioare, joc bun de cap, puternic.

(Rep.: Ar avea nevoie naționala de Popescu?) Vom vedea, acolo există un selecționer, există jucători buni și valoroși. E un concurs între ei și vom vedea care va fi”, a declarat Hagi, la finalul meciului de la Buftea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed