Cel mai experimentat fotbalist de la Steaua amenință cu plecarea: `De ce să mai stau dacă nu se vrea promovarea? `

Adi Popa are 7 trofee în Liga I, toate cu FCSB, și a prins și 22 de selecții la echipa națională. Mijlocașul de buzunar e de departe cel mai titrat fotbalist de la CSA Steaua și unul dintre liderii vestiarului din Ghencea.

Popa nu este însă sigur că mai vrea să continue cu Steaua, mai ales că în vară i se termină contractul. „Mi se termină contractul la vară și probabil că, dacă nu vor vrea să promoveze, am și eu o vârstă, nu știu de ce aș mai sta dacă nu se va dori promovarea.

Eu am venit aici ca să promovez și promisiunile erau că se va putea chiar din primul an. La anul, cele două echipe din Liga 1 care vor pica își vor dori să revină și va fi o luptă și mai aprigă.

Anul trecut am avut Petrolul și Hermannstadt (n.r. – contracandidatele la promovare), iar anul acesta am scăpat de echipele din Liga 1, am rămas doar noi. Era anul cel mai la îndemână să se promoveze, din punct de vedere sportiv.

E foarte greu să te motivezi știind că nu ai dreptul de promovare, să îi motivezi și pe cei de lângă tine, pentru că pică pe umerii celor cu experiență, pentru că îi ai pe umerii tăi și pe cei tineri, pe care tu îi motivezi. E frustrant. Noi defilăm în Liga 2”, a spus Adi Popa, conform digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed