Valentina Pelinel a dat din casă! Dezvăluiri despre copilul lui Cristi Borcea. Totul s-a aflat acum / Foto

Valentina Pelinel a dat din casă! Dezvăluiri despre copilul lui Cristi Borcea. Totul s-a aflat acum. Fostul fotomodel a scos la iveală un amănunt incredibil. Milionarul va fi extrem de fericit când va afla.

Cristi Borcea a uitat de viaţa de cuceritor. S-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2018 şi de atunci e un soţ şi părinte model.

Dezvăluiri despre copilul lui Cristi Borcea

Acum, soţia lui Cristi Borcea s-a decis să facă dezvăluiri despre fiul cel mic. Milan Borcea are şase ani şi îi calcă pe urme tatălui său. Puştiul are fotbalul în sânge, dar şi o personalitate puternică. Valentina Pelinel a venit cu dezvăluiri despre puştiul fostului patron al lui Dinamo.

Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a rămas uluită după ce a văzut o reacţie a lui Milan. „De ce m-ai pupat?”, ar fi întrebat-o acesta. Valentina Pelinel se teme deja de momentul în care Milan va creşte şi nu îl va mai avea lângă ea.

„Văd cum crește și din atitudine. Mi-a zis acum vreo trei zile de ce l-am pupat. I-am zis: ‘Poftim?!’ I-am spus că o să-l pup non-stop, toată viața o să-l pup non-stop. Îi place în schimb să merg cu el la activități. Îi place.

Are nevoie de mine. Și la fotbal îmi spune ca nu cumva să intru în mașină, ci să stau afară și să-l văd. Suntem lipiți. Sper să nu vină momentul acela când nu o să mai vrea să mă aibă prin preajmă pentru că o să fie un moment foarte greu pentru mine„, a declarat Valentina Pelinel, conform ego.ro.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii. Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii. George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed