Fotbalistul celebru care va ajunge pe drumuri a dat lovitura! Ajuns în faliment şi-a făcut o nouă iubită. Actriţa are planuri mari / Foto

Fotbalistul celebru care va ajunge pe drumuri a dat lovitura! Ajuns în faliment şi-a făcut o nouă iubită. Actriţa are planuri mari cu acesta. Jermaine Pennant trece prin clipe grele, dar nu se lasă.

Fostul jucător al lui Liverpool sau Arsenal, Jermaine Pennant, a intrat în faliment personal. Acest lucru s-a întâmplat după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de euro.

Fotbalistul celebru care va ajunge pe drumuri a dat lovitura!

jermaine Pennant datorează peste 1 milion la Fisc, bănci, municipalități și companii de servicii publice. Mai mult de atât, având în vedere că nu mai are cu ce să își plătească ratele, Pennant e aproape să își piardă și proprietățile.

În octombrie 2022, fostul fotbalist a fost investigat de poliție după ce un bărbat a descoperit accidental o plantație de producție de marijuana într-un conac pe care îl deținea, conform thesun.co.uk.

Actrița Jess Impiazzi, în vârstă de 33 de ani, este noua iubită a fostului jucător. Aceasta recunoaște că, deși cariera ei de actorie este principalul obiectiv în acest moment, are şi alte gânduri. Este dornică să aibă un copil mai cu Jermaine Pennant.

Cei doi sunt împreună în acest moment. Actriţa spune că relația ei cu Jermaine  este uimitoare. „Vreau să mă căsătoresc cu el și să am o mulțime de copii. Avem deja numele lor!”, a dezvăluit aceasta.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed