Shakira e terminată! Dezvăluirea care o pune la pământ pe vedetă. Ce făcea Pique cu amanta când cei doi erau împreună / Foto

Shakira e terminată! Dezvăluirea care o pune la pământ pe vedetă. S-a aflat ce făcea Pique cu amanta când cei doi erau împreună. A adus-o în propria casă, iar acum au apărut şi imaginile.

Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit din iunie 2022, dar scandalul dintre cei doi continuă. Ies la iveală noi dezvăluiri care o lovesc în plin pe artistă.

Shakira e terminată!

Shakira a aflat de existența unor imagini din 2021. atunci, Gerard Pique a oferit un interviu pe Zoom. În filmare apare la un moment dat și Clara Chia Marti, actuala parteneră a Pique.

Imaginile au fost surprinse în casa în care fostul fotbalist locuia alături de Shakira și de cei doi copii. Acum, au apărut pe rețelele sociale. „Shakira este devastată, după ce a văzut imaginile cu această femeie care se simțea ca acasă. Totul, în locul în care artista locuia alături de Gerard Pique și de copii”, a afirmat o sursă, pentru publicația Page Six.

Jurnaliștii iberici spun că la acea vreme Shakira și copiii erau plecați într-o călătorie. „E devastator să afli că relația lui Pique cu Clara Chia a început mult mai devreme decât ți-ai imaginat vreodată.”, a mai spus sursa citată.

Un nou conflict între Gerard Pique și Shakira a izbucnit. Milan Pique, băiatul cel mare al celor doi, a apărut alături de tatăl său, într-un LIVE făcut pe platforma Twitch, conform marca.com.

Shakira a izbucnit după ce a aflat acest lucru. Spune că Milan a fost expus de tatăl său pe social media. Artista nu își dăduse în prealabil acordul pentru acest lucru. „Se pare că Pique va trebui să rezolve această problemă cu fosta sa parteneră. Să nu se mai afișeze alături de copii pe rețelele sociale. Până în acest moment, fostul fotbalist nu a oferit nicio reacție în această speță și se pare că vrea să rezolve problema în privat. Cert este că Shakira nu vrea ca astfel de episoade să se repete.”, scriu jurnaliștii de la Marca.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed