Un fotbalist l-a desființat pe fostul antrenor de la FCSB: ‘Mă mințea în față. Gigi mi-a spus adevărul’

Adi Popa a decis să se întoarcă la FCSB, după ce a jucat o perioadă în Anglia. Mutarea a avut loc în perioada în care antrenor era Bogdan Argeș Vintilă, iar experiența de care a avut parte i-a lăsat un gust amar.

Fotbalistul celor de la CSA Steaua a făcut dezvăluiri uluitoare despre fostul antrenor de la FCSB. Acesta susține că era mințit de Vintilă.

„Dacă ești corect față de jucător și îi spui: ‘domnule, uite, eu te-aș fi băgat, dar Gigi nu îmi dă voie’, jucătorul înțelege și antrenorul nu are cum să se supere pe tine, oricine ar fi.

Eu zic că ar fi mai simplu, pentru că eu am fost în situația asta și Vintilă îmi spunea chestii, niciodată adevărul, iar pe partea cealaltă, vorbeam cu nea Gigi la telefon și îmi spunea adevărul în față. Și e frustrant, nu are cum să te câștige antrenorul de partea lui când îl vezi că te minte în față”, a spus Adi Popa, la Fotbal Club.

Adi Popa îl apără pe Mihai Pintilii

Adi Popa îl apără pe Mihai Pintilii și crede că are toate calitățile pentru a-i antrena pe cei de la FCSB, chiar dacă nu are încă licența PRO.

„Eu îl văd pe Pintilii mult mai competent decât mulți antrenori care m-au pregătit și care aveau licența PRO. E mai bun din punct de vedere al metodelor, al modului în care vorbește. Am fost colegi și îl cunosc. A furat sigur meserie de la Reghecampf, de la Edi Iordănescu. Îl cunosc, este ambițios.

Nu are nici doi ani de când s-a retras, a fost tot timpul acolo cu jucătorii. Cred că se mai băga și la joc până de curând. Eu văd asta ca o chestie benefică, să fii prieten cu jucătorii. Așa le câștigi încrederea.

Școala folosește, dar este foarte greu. O să ajung și eu în situația în care voi încheia cariera și voi vrea să obțin licența. Durează 5-6 ani. Am avut un coleg la Reading care a luat licența în 3 luni. A mers în cantonament, la școală, într-o vacanță și s-a întors cu licența. Asta în 2017-2018”, a spus Adi Popa la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed