Simona Halep e gata de luptă! Mesajul uriaş al sportivei în plin scandal de dopaj. Ce a transmis românca

Simona Halep e gata de luptă! Mesajul uriaş al sportivei în plin scandal de dopaj. S-a aflat ce a transmis românca. Fanii Simonei speră ca favorita lor să scape de acuzaţiile grave care i se aduc.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Simona Halep e gata de luptă!

Acum, românca speră să-şi dovedească nevinovăţia. Până la un termen clar în proces, sportiva se pregăteşte să își demonstreze nevinovăția. Între timp, Halep a devenit din ce în ce mai activă pe reţelele de socializare. Acolo pare destul de optimistă în privinţa procesului de dopaj.

Românca tocmai a postat o imagine pe Instagram în care susţine că este extrem de sigură că va scăpa. Dă de înțeles că este pregătită pentru orice ar urma să îi ofere anul 2023. „A venit momentul rezoluțiilor pentru noul an”, a scris Simona Halep, pe Instagram. Mai mult, și-a întrebat și urmăritorii dacă și-au pregătit lista cu obiectivele pentru anul 2023.

Simona Halep a ieșit din Top 10 WTA și nu își va putea recupera punctele pentru că va absenta de la Australian Open în acest an.

Sursa foto Instagram

În ceea ce privește procesul de dopaj în care este implicată, comunicatul Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului nu a fost deloc în favoarea româncei.

„Este datoria personală a fiecărui jucător să se asigure că nicio substanță interzisă nu pătrunde în organismul său. Jucătorii sunt responsabili pentru orice substanță interzisă sau pentru oricare dintre Metaboliții sau Markerii prezenți în probele lor.

În consecință, nu este necesar să se demonstreze intenția, culpa, neglijența sau utilizarea conștientă din partea jucătorului pentru a stabili o încălcare a regulii anti-doping! Nici lipsa de intenție, culpă, neglijență sau cunoaștere a jucătorului nu este o apărare în fața unei afirmații conform căreia a fost comisă o încălcare a regulilor anti-doping la articolul 2.1”, este o parte a comunicatului emis de către Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed