Vedeta de pe urma căreia Gigi Becali va scoate o sumă uriaşă! Mihai Stoica a dat din casă. Pariul şefilor de la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a făcut o dezvăluire incredibilă pe pagina sa de Facebook.

Meme l-a comparat pe Darius Olaru cu Kevin De Bruyne, jucătorul lui Manchester City.

Mihai Stoica, pariu nebun

Omul de încredere al lui Gigi Becali a fost ”on fire” pe pagina sa personală de facebook.

L-a comparat pe Olaru cu Kevin de Bruyne și a ”pus pariu” pe unul dintre tinerii jucători de la FCSB.

„Coordonator în 4-3-3 (n.r. – sistemul de joc) nu prea găsești… doar dacă vrem neapărat să zicem că KdB e coordonator la City… la noi KdB e Olaru.”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

În dialog cu persoanele care au reacționat la postarea lui Meme, managerul general de la FCSB a precizat că Denis Haruț nu va pleca în această iarnă. Și a numit noul său pariu, mijlocașul central Andrei Pandele, în vârstă de 19 ani, care joacă la Unirea Constanța, „satelitul” lui FCSB din Liga 2.

FCSB nu a abandonat visul de a juca pe stadionul din Ghencea

Mihai Stoica a dezvăluit totul.

„Când se va vota legea, momentan a trecut de comisia din Parlament, şi va exista acea OG, atunci vom face solicitare, bineînţeles. E clar de ce vrem asta. Ca să jucăm în București pe un gazon foarte bun, Dacă avem de ales între Arena Naţională şi Ghencea, probabil că alegem prima varianta pentru că acolo suntem obișnuiți. Problema e că nu vrem să jucăm în cupele europene, în vară, la Buzău sau la Giurgiu”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Victor Pițurcă, fostul jucător al Stelei, nu vede cu ochi buni mutarea FCSB-ului pe stadionul din Ghencea.

Fostul selecționer și antrenor al celor de la FCSB crede că după primele meciuri jucate în Ghencea, Becali va căuta o altă soluție.

„Văd că pe Ciolacu îl interesează să joace FCSB în Ghencea, de ce? Asta duce la dezbinare. Dacă se întâmpla asta, după primul joc, nu o să mai meargă FCSB acolo, nu o să mai vrea Gigi pentru că o să fie înjurat şi jignit, cum nu a mai fost demult.

Ce îi trebuie lui? Acum echipă se numește FCSB, joacă pe Arena Națională și cu asta basta. De ce să ajungem acolo, să fie război, peluza Sud şi Nord? Nu, FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Aşa au hotărât instituţiile noastre judecătoreşti şi asta trebuie să fie. Dacă se vor schimba lucrurile şi echipa va redeveni Steaua, atunci poate pot să meargă acolo”, a spus Victor Piţurcă, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed