Lovitură totală pentru Gigi Becali! Se deschide anchetă. Acuzațiile sunt extrem de grave

Situație incredibilă la FCSB. Vicecampioana României a plecat în cantonamentul din Antalya fără Leo Strizu, antrenorul din acte. tehnicianul nu a vrut să spună prea multe dar a anunțat că decizia a fost luată de conducerea clubului.

Mihai Pintilii se va ocupa de pregătirea lotului în Turcia. Totul a intrat imediat în atenția FRF și se va demara o anchetă.

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Se deschide anchetă

Lucian Burchel, directorul Școlii Federale de Antrenori, a anunțat la Digi Sport că va lua imediat măsuri.

„Sunt în concediu încă. Mâine, când ajung la serviciu, voi face toate demersurile să aflu care este staff-ul care a plecat în pregătire cu FCSB, ce calificări și ce licențe au. Din ce știu, majoritatea dintre ei nu sunt înscriși la vreo licență în România, la FRF.

S-ar putea să facă școala în altă țară, dar vreau să văd dacă această licență este însoțită și de calificarea de antrenor. Trebuie să revenim la normalitate, într-un staff trebuie să existe oameni calificați și licențiați.

Referitor la cât de mult ajută o licență PRO, în cazul Leo Strizu n-aș putea spune, câtă vreme nu știu cum a fost angajat, în ce condiții. Efectele se văd în presă. Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire a echipei, nu ia foarte multe decizii.

Colac peste pupăză, acum Strizu nu mai este în pregătire cu echipa, ceea ce mi se pare complet anormal. Contra acestor lucruri nu există reguli. Nu se așteaptă nimeni, ca să creăm reguli. Dar probabil trebuie să le creăm.

Referitor la această situație, atât directorul tehnic (n.r. – Mihai Stoichiță), cât și președintele (n.r. – președintele FRF, Răzvan Burleanu), vor afla mâine personal de la mine și va trebui să găsim soluții, pentru că e anormală situația”, a spus Lucian Burchel, la emisiunea Liga Digi Sport.

Anul trecut, Rapid a procedat la fel. La acea vreme giuleștenii erau pregătiți de Mihai Iosif, care nu avea licență PRO, iar în acte era trecut Adrian Matei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed