Gabi Tamaș nu duce lipsă de oferte. Încă un club anunță că vrea să-i obțină semnătura: ‘Ne-ar ajuta’

Gabi Tamaș nu duce lipsă de oferte chiar dacă se apropie de 40 de ani. În ultima perioadă mai multe echipe au anunțat că doresc să-i obțină semnătura. Ultimii care s-au înscris pe listă sunt cei de la Concordia Chiajna. Echipa este pe locul 9 în Liga 2 după 16 etape. Ar putea însă să prindă un loc de play-off.

„Din ce știu, Gabi Tamaș are mai multe variante! Este adevărat ce ați aflat, îl vrem și noi la Chiajna, dar nu va fi ușor să-l aducem. Mă cunosc de mult timp cu Gabi, am discutat, pe noi ne-ar ajuta mult. Avem mai multe ținte! Vrem să aducem jucători pe patru posturi în această perioadă”, a declarat Cristi Tănase, conform prosport.ro.

Cu ochii pe fostul internațional mai sunt se pare și FCU Craiova și FC Voluntari. Adrian Mititelu ar fi demarat discuțiile și cele două părți ar putea ajunge la o înțelegere. Tamaș a jucat ultima dată la Petrolul Ploiești de unde a plecat în luna octombrie în urma unui scandal uriaș. 

Fotbalistul a mai jucat de-a lungul carierei la FC Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari. În acest moment cota sa de piață este de 250 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed