Jucătorul dat afară de Gică Hagi şi-a găsit echipă! S-a aflat unde va juca din 2023. A fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali

Jucătorul dat afară de Gică Hagi şi-a găsit echipă! S-a aflat unde va juca din 2023. A fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali.

Romario Benzar a plecat în această iarnă de la Farul Constanța și a fost prezentat oficial de noul său club.

Dat afară de Gică Hagi, și-a găsit echipă imediat

Romario Benzar a fost prezentat oficial de UTA Arad, iar oficialii ”Bătrânei Doamne”, au transmis un comunicat pe site-ul clubului.

„Ne bucurăm că am reuşit să-l legitimăm pe Romario Benzar, un jucător important la nivelul fotbalului românesc. Vine de la liderul campionatului, vine cu experienţă importantă în spate şi sunt sigur că vine şi cu atitudinea corectă pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul.

În ceea ce ne priveşte, reuşim să aducem un jucător important pe o poziţie pe care eram descoperiţi mai ales acum, în această perioadă, când şi Marko Vukcevic se confruntă cu probleme de sănătate şi sperăm să ni se alăture cât de curând în cantonament.”, a declarant Laszlo Balint, antrenorul de la UTA Arad.

În România, Benzar a evoluat pentru Farul și FCSB. În 2019, Gigi Becali a reușit să îl transfere în Italia la Lecce pentru 2 milioane de euro.

250.000 este cota de piață al lui Benzar conform transfermarkt.

Doar 7 apariții a bifat fundașul în acest sezon pentru Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed