Femeia celebră care a stârnit un scandal uriaş! Şi-a băgat soţul fotbalist în gura fanilor. Cuvinte grele la adresa suporterilor / Foto

Femeia celebră care a stârnit un scandal uriaş! Şi-a băgat soţul fotbalist în gura fanilor. Aceasta le-a adresat cuvinte grele suporterilor. Nu se împacă cu ideea că aceştia au huiduit echipa la ultimul meci.

Soţia lui Thiago Silva a făcut scandal după meciul pierdut de Chelsea. Frumoasa Isabelle s-a luat de fanii care au huiduit echipa după meciul pierdut cu City.

Femeia celebră care a stârnit un scandal uriaş!

Femeia s-a dezlănţuit pur şi simplu pe reţelele de socializare. Isabelle a fost şocată de reacţia fanilor. Aceştia sunt supăraţi după ce echipa a ajuns pe locul 10 și are o singură victorie în ultimele 8 meciuri.

Isabelle Silva a luat atitudine. Le-a transmis un mesaj vehement suporterilor londonezilor. „Nu veniți pe Stamford Bridge dacă nu cântați! Hai, Chelsea!”, a fost postarea lui Isabelle pe Instagram. Soția fundașului central a început apoi să cânte, în timp ce se filma alături de alți oameni din tribune.

Şi jucătorul a fost uimit de reacţia suporterilor. Nu este prima dată când soția lui Thiago Silva are un conflict cu fanii londonezilor. S-a mai contrat cu ei când a observat că nu există imagini cu soțul ei nicăieri în jurul arenei. Mai mult, i-a mai dat o replică dură unui comentator care îl certase pe Thiago Silva că nu atacă mai mult.

Thiago Silva joacă la Chelsea din august 2020. Soția sa, Isabelle, are 35 de ani și este un cunoscut influencer și fotomodel brazilian. Ea și Thiago au împreună doi copii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed