Ce a făcut Novak Djokovic după ce s-a calificat în semifinale la turneul de la Adelaide. Foto

Novak Djokovic s-a calificat vineri în semifinalele turneului „ATP 250” de la Adelaide. Fostul lider mondial l-a învins pe Denis Shapovalov scor 6-3, 6-4, într-o oră și 55 de minute.

Djokovic (5 ATP) se va lupta pentru un loc în finala competiției din Australia cu Daniil Medvedev (7 ATP, fost lider mondial). Al treilea favorit a trecut în sferturi de compatriotul său Karen Khachanov, scor 6-3, 6-3.

După meci, Novak Djokovic a împărțit autografe fanilor australieni și a făcut poze cu mai mulți copii.

„Când joci împotriva lui Daniil trebuie să fii pregătit să dai totul din punct de vedere fizic, mental, al jocului. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume în ultimii cinci ani. Și-a făcut un nume, este câștigător de Grand Slam, fost lider mondial, o persoană pe care o respect mult. Am avut niște lupte grozave de-a lungul anilor, sperăm să fie la fel și mâine” – Novak Djokovic despre meciul cu Daniil Medvedev.

După meci, fostul lider ATP s-a grăbit să meargă la biserică. Creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul în data de 7 ianuarie, deoarece calendarul iulian sau pe stil vechi este decalat cu 13 zile faţă de calendarul oficial. De asemenea, aceștia sărbătoresc trecerea în noul an în noaptea din 13 spre 14 ianuarie. Astfel, Novak Djokovic va petrece Crăciunul și Revelionul în Australia.

Djokovic, interzis în SUA

Novak Djokovic a primit o veste proastă. Nu va putea juca la ATP Masters 1000 de la Indian Wells și Miami nici în acest sezon. Autoritățile americane au decis prelungirea necesității prezentării certificatului de vaccinare cu două doze, în cazul cetățenilor străini, la intrarea pe teritoriul SUA. Decizia este în vigoare cel puțin până pe 10 aprilie.

Astfel, sârbul va rata cele două turnee programate în perioada 3-19 martie, respectiv 22 martie – 2 aprilie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed