Femeia celebră care i-a sucit minţile campionului! Va fi tată pentru a cincea oară. Drama uriaşă prin care au trecut cei doi / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile campionului! Va fi tată pentru a cincea oară. Drama uriaşă prin care au trecut cei doi. Acum, au dat totul uitării, iar fericitul eveniment a devenit public.

Anna Ortiz este alături de campionul mondial, Andres Iniesta de 15 ani. Acum, s-a aflat că vor fi părinţi pentru a cincea oară.

Femeia celebră care i-a sucit minţile campionului!

Anna este însărcinată şi îi va dărui campionului mondial încă un copil. Fotbalistul evoluează din 2018 în Japonia. Cei doi mai au patru copii. Fericitul anunț nu a fost făcut de cineva din familie, ci de publicația Semana, conform as.com.

Cei doi au trecut printr-o traumă majoră din acest punct de vedere. Anna a suferit, în trecut, un avort spontan la cea de-a doua sarcină, care ajunsese la 8 luni. Acum, cuplul are două fete și doi băieți. Valeria are 12 ani, Paolo Andrea 8 ani, Siena 5 ani, iar Romeo 3 ani.

Andres și Anna s-au cunoscut în 2017, într-un bar din Mataro, acolo unde Anna lucra ca ospătăriță. „Mi-au căzut ochii pe ea și a fost o pasiune mortală”, avea să povestească fostul căpitan al Barcelonei după ani.

Cei doi şi-au unit destinele în 2012. De atunci se dovedesc unul dintre cele mai solide cupluri din fotbal. Iniesta a scris istorie la Barcelona. Are 674 de meciuri, 57 de goluri și a oferit 138 de pase decisive.

Spania a ieșit campioană mondială în 2010, cu golul marcat de Iniesta în finala cu Olanda. De asemenea, jucătorul are şi două titluri europene cu Spania. Cu Barcelona, Iniesta are cucerite 4 Ligi ale Campionilor și 9 titluri de campion.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed