Femeia celebră care a stârnit un scandal uriaş! Imaginea prin care a devenit virală. L-a imitat pe starul Argentinei / Foto

Femeia celebră care a stârnit un scandal uriaş! Imaginea prin care a devenit virală. L-a imitat pe starul Argentinei, iar acum toată Planeta s-a scandalizat. Este vorba despre o cântăreaţă celebră.

Miley Cyrus este cunoscută pentru excentricitatea, dar şi pentru muzica sa. De această dată, vedeta a fost pusă la zid.

Femeia celebră care a stârnit un scandal uriaş!

Miley Cyrus a stârnit un scandal uriaş. Cântăreața și actrița americană în vârstă de 30 de ani a uimit pe toată lumea. L-a imitat pe Emiliano Martinez, portarul naționalei Argentinei și al lui Aston Villa. Acesta a fost autorul unui gest controversat în finala Campionatului Mondial.

Sursa foto Twitter

Artista de peste ocean a fost fotografiată în aceeași ipostază ca Emiliano Martinez. Aceasta ținea un buchet de flori. „Miley Martinez”, „Miley, fana lui Dibu?”, „Miley Cyrus a fost influențată de Dibu Martinez”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

„Ce s-a schimbat Dibu Martinez”, „Impactul cultural pe care Dibu Martinez l-a avut este incredibil”. Acestea au fost doar câteva din comentariile postate de internauți, pe rețeaua de socializare Twitter, potrivit exitoina.com.

Portarul a spus că a gestul a fost făcut ca o replică pentru suporterii francezi. Aceştia l-au huiduit şi înjurat pe toată durata finalei Şi în 2021, după ce Argentina a câștigat Copa America, portarul a avut acelaşi gest la premiere.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed