Femeia celebră care i-a luat minţile unui fotbalist! Imagini demenţiale cu vedeta TV. Tocmai a anunţat că este însărcinată / Foto

Femeia celebră care i-a luat minţile unui fotbalist! Imagini demenţiale cu vedeta TV care tocmai a anunţat că este însărcinată. Aceasta se iubeşte cu jucătorul Lucas Perez, aflat într-un declin uriaş.

Lucaz Perez a ajuns ca la 34 de ani să joace în liga a treia din Spania. Tocmai şi-a anunţat revenirea la Deportivo La Coruna, echipă aflată într-un evident declin.

Femeia celebră care i-a luat minţile unui fotbalist!

Lucas Perez tocmai a renunțat la contractul cu Cadiz. La această echipă era golgeter și juca în La Liga. Totuşi, a plătit 500.000 de euro pentru a se întoarce în Galicia, la formația sa de suflet.

Jucătorul nu ajunge singur la Deportivo. Alături de el, în nordul Spaniei va fi și iubita sa celebră. Este vorba despre Graciela Alvarez, în vârstă de 31 de ani. Cunoscuta jurnalistă a lucrat și la Real Madrid TV. Înnebuneşte pe toată lumea cu postările ei senzuale de pe Instagram.

Graciela e însărcinată cu primul copil al cuplului. Jurnaliştii din Spania spun că urmează să nască în curând. Cei doi sunt împreună de doi ani. „Voi avea o dedicație specială când voi marca primul gol la Depor: pentru copilul meu!”, a spus Lucas la prezentarea la clubul său de suflet.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed