Drama uriaşă a unui fotbalist celebru! Şi-a pierdut toată averea la 39 de ani. Rămâne pe drumuri

Drama uriaşă a unui fotbalist celebru. A câștigat milioane de euro, dar acum riscă să ajungă pe drumuri.

Jermanine Pennant, fostul jucător al celor de la Liverpool și Arsenal, a ajuns la fundul sacului la doar 39 de ani. Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, fostul fotbalist are mari probleme.

Datoriile fostului star se ridică la peste 1 milion de lire sterline, sume datorate băncilor și altor creditori. Jermanine Pennant nu mai are bani nici măcar pentru plata utilităților. Fostul mijlocaș a fost chemat la tribunal de creditori. Mai mult, compania pe care o deținea a fost radiată.

„Datorează o grămadă de bani peste tot. Suma totală datorată este din 7 cifre. Datoriile pe care le are la fisc și la bănci sunt uriașe. Nu și-a plătit ratele la casă și probabil să va fi deposedat de proprietate”, a spus un apropiat al lui Jermaine Pennant, pentru The Sun.

Jermanine Pennant a fost dat afară de la Sky Sports

În urmă cu câțiva ani, Jermaine Pennant a început să aibă probleme în viața personală. În final, în anul 2020 a divorțat de modelul Alice Goodwin.

Din 2004 și până în 2012 fostul fotbalist a avut permisul suspendat de trei ori fiind prins beat la volan. Jermaine Pennant a petrecut și 3 luni în arest în 2005 pentru că s-a suit la volan după ce băuse. Mai mult, fosta vedetă din Premier League a fost dat afară și de la Sky Sports pentru că a apărut beat în direct.

Câți bani a câștigat Jermaine Pennant

Pennant a câștigat sume frumoase pe vremea când juca. 1,6 milioane de lire sterline pe an la Liverpool, sau 4,2 milioane de lire sterline pe an, la Zaragoza.

Jermaine Pennant a jucat de-a lungul timpului pentru Arsenal, Watford, Leeds, Birmingham, Portsmouth, Liverpool, Real Zaragoza, Stoke City, Pune City, Wigan sau Bury. Fotbalistul s-a retras în 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed