Anunţ trist al femeii celebre care tocmai s-a despărţit de un stelist! A trăit o adevărată dramă: ‘Nu o să murdăresc niciodată asta’

Anunţ trist al femeii celebre care tocmai s-a despărţit de un stelist! A trăit o adevărată dramă în trecut, iar acum a suferit un nou şoc. Tocmai s-a despărţit de tatăl copiilor. Acum, Raluca Macovei vine cu noi dezvăluiri din interior.

Raluca Macovei are parte de un final de an trist. A avut o relaţie ferită de ochii presei cu Adrian Neaga, fost jucător la Steaua şi în naţionala României.

Anunţ trist al femeii celebre care tocmai s-a despărţit de un stelist

Pe final de an, Raluca Macovei a anunţat că s-a despărţit de Adrian Neaga. Cei doi au împreună 2 copii. „Astăzi se încheie pentru mine mai repede un an. Un an ce a fost cu bune şi rele, dar care nu m-a schimbat ca om deloc. Spre bucuria unora ce abia aşteaptă, anunţ că de astăzi s-au incheiat 7 ani de relaţie.

Dar din care sunt fericită că am rămas cu 2 îngeraşi frumoşi ! Vă doresc un an nou liniştit alături de toţi cei dragi!„, a fost mesajul făcut public de Raluca Macovei pe rețelele de socializare.

Acum, vedeta a revenit şi cu o scurtă declaraţie. „Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!” a spus Raluca Macovei, conform spynews.ro.

Raluca Macovei a trecut prin momente grele în 2017. A fost diagnosticată cu cancer de col uterin. A vorbit, la acel moment, despre momente teribile prin care a trecut. „Doamna doctor a început să plângă, zice eşti suspectă de cancer de col… Mi s-au tăiat picioarele. M-a terminat. Am plecat fără să plătesc consultaţia. M-am aşezat în faţa clinicii şi am început să plâng (…) Am început căutările pe Internet până nu mai aveam ce citi.

Deja intrasem pe forumurile din străinătate. M-am dus acasă, am început să plâng, nu am mai răspuns nimanui la telefon. Vorbeam cu mama. M-am inchis in mine şi am spus că nu pot să cred că mie mi se întâmplă asta„, a spus Raluca Macovei, la acel moment, la Antena 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed