BOMBA BOMBELOR! Dan Petrescu, căutat ca să preia naționala Poloniei! Selecționerului demis îi expiră mâine contractul!

Bomba finalului de an ar putea fi detonată în Gruia! Recent, Neluțu Varga anunța o propunere făcută lui Dan Petrescu, uluitoare pentru fotbalul românesc nu neapărat financiar, cât ca durată.

Mai concret, patronul CFR-ului i-a pus în față antrenorului cel mai titrat din Liga I o înțelegere pe 7 ani! Semn că îl prețuiește și că merge orbește pe mâna tehnicianului cu care s-a mai contrat, s-a mai certat, dar care i-a umplut vitrina cu trofee.

„Mă întrebați dacă Dan a semnat? Dan Petrescu nu a semnat încă prelungirea, dar nu mă mai întrebați de treaba asta că lucrurile sunt clare între noi.

Trebuie ca Dan Petrescu să își mai pună doar semnătura pe contract. Este doar o formalitate, iar el va semna 100% cu CFR Cuj. Deja avem acordul lui verbal. Suntem înțeleși. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029. Eu deja consider acest lucru”, a spus Varga, citat de Pro Sport.

În lumina noilor informații însă mutarea lui Varga pare o încercare disperată de a-și securiza antrenorul. Și anume, finanțatorul CFR-ului se teme că l-ar putea pierde pe Petrescu chiar zilele acestea!

Aflat în vacanță, pe adresa lui Dan Petrescu ar fi venit o ofertă, chiar de ziua lui de naștere.
Și nu orice fel de ofertă, ci de la o echipă care a fost prezentă la Cupa Mondială! Pe 22 decembrie, federația poloneză a anunțat că în ultima zi a anului, pe 31 decembrie, adică mâine, se va încheia oficial mandatul lui Czesław Michniewicz.

Primul nume la care s-au gândit oficialii de la Varșovia a fost cel al lui Dan Petrescu. Petrescu a antrenat-o in Polonia, in 2006, pe Wisla Cracovia, și chiar dacă a stat mai puțin de un an, a lăsat impresie bună.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Andrea Compagno face anunţul momentului! Mesaj clar pentru Gigi Becali. De ce a plecat, de fapt, de la FCSB

Andrea Compagno face anunţul momentului după ce roș-albaștrii au...

Umilinţă totală pentru Dan Şucu! L-a făcut praf în direct. Rapid, într-o criză uriaşă

Rapid a fost urmărită de ghinion, de la debutul...

Retragere forțată din tenis! Un jucător important a pus capăt carierei. Accidentările i-au grăbit retragerea

Retragere forțată din tenis! Accidentările i-au grăbit retragerea lui...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed