Bănel Nicoliţă face anunţul momentului! S-a aflat cine este noua cucerire a vedetei. A recunoscut totul

Bănel Nicoliţă face anunţul momentului! S-a aflat cine este noua cucerire a vedetei. Favoritul lui Gigi Becali a recunoscut totul. După mai multe ieşiri publice, Bănel a recunoscut că şi-a refăcut viaţa.

Bănel Nicoliţă a trăit o mare dramă când a fost părăsit de soţie. Acum, fostul favorit al lui Gigi Becali a rupt tăcerea despre noua iubită.

Bănel Nicoliţă face anunţul momentului!

Bănel Nicoliţă a divorțat în urmă cu doi ani de Cristina, după o căsnicie de 6 ani. Între timp, Nicoliță a trecut peste despărțire. Acum trăiește o poveste de dragoste alături de altă femeie.

Nicoliță a dezvăluit că are o nouă iubită cu care se simte foarte bine. Atât de bine încât cei doi au decis să petreacă împreună Sărbătorile de iarnă. „Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund faptul că sunt într-o relație. Da, sunt într-o relație cu o femeie. Avem o relație de ceva timp. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe”, a spus Bănel Nicoliță, conform spynews.ro.

Bănel Nicoliță a trecut peste momentele grele de după divorțul de Cristina, femeia cu care are două fiice, Amalia și Natalia. Cu câteva zile înainte de Crăciun acesta a spus că va rămâne în ţară. Şi-a petrecut a doua zi de Crăciun alături de cele două fiice.

„Voi rămâne în țară, anul acesta, de Sărbători. Am programat să iau fetițele la mine, după Crăciun, am stabilit cu fosta soție, am vorbit cu ea, am stabilit împreună că vor merge la țară de Crăciun, cu mama lor.

Imediat după, pe data de 26, le voi lua eu și voi pleca cu ele la Brașov. Avem o relație foarte frumoasă eu și fosta soție a mea, pentru copilași. Le oferim toată dragostea și tot respectul, pentru că până la urmă pentru ei trăim„, a spus Bănel Nicoliţă, în urmă cu câteva zile, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed