Simona Halep a lăsat mască pe toată lumea! Ce a făcut românca în plin scandal de dopaj. Dezvăluirea momentului / Foto

Simona Halep a lăsat mască pe toată lumea! S-a aflat ce a făcut românca în plin scandal de dopaj. Este dezvăluirea momentului despre cea mai bună jucătoare de tenis din România. S-a aflat imediat după Crăciun.

Simona Halep este suspendată temporar din tenis. Românca a fost testată pozitiv la testul antidoping de la US Open.

Simona Halep a lăsat mască pe toată lumea!

Chiar înaintea procesului, Simona Halep a avut o apariție extravagantă. Simona a decis să-şi petreacă Sărbătorile la Londra, chiar în oraşul unde va fi judecată. Acolo se află și tribunalul Sport Resolutions, care va judeca procesul sportivei antrenate de Patrick Mouratoglou.

Simo s-a plimbat pe străzile spectaculoase din capitala Angliei. Românca a dat tonul vestimentar. A optat pentru o ținută pe care nu și-o poate permite oricine. A purtat de Crăciun o geacă Moncler care costă 22.495 de lei, 4.547 de euro, conform site-ului oficial al firmei de haine de lux.

Halep nu se uită la bani atunci când vine vorba de stilul vestimentar. Nu este singura pasiune a Sionei. Românca iubește, de asemenea, mașinile de lux, ceasurile și telefoanele.

Halep încheie anul pe locul 10 WTA și speră să revină pe teren în 2023, dar acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă își demonstrează nevinovăția. Nu a fost acceptată pe tabloul principal al primului Grand Slam din noul sezon, Australian Open.

Simona urmează să fie judecată în primele zile ale lui ianuarie de către judecătorii tribunalui independent. Dacă nu va fi mulţumită de decizia acestora va putea ataca decizia la TAS. În cazul în care este găsită vinovată Halep ar putea încasa o suspendare între doi şi patru ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed