Ferrari a făcut anunțul așteptat de toți fanii! Ce se întâmplă cu noul monopost al Scuderiei

Scuderia Ferrari a devenit a doua echipă care anunță data de lansare a mașinii sale de Formula 1 din sezonul 2023.

Săptămâna trecută, Aston Martin a devenit prima echipă de Formula 1 care a confirmat data la care va fi prezentată noua sa mașină.

Anunțul făcut de Ferrari

Ferrari a dezvăluit că rivalul său din 2023 va fi prezentat lumii la 14 februarie.

Mașina poartă în prezent numărul de proiect 675, dar nu are încă un nume oficial.

Ultima mașină a celor de la Ferrari, F1-75, a readus echipa la victorii după câteva sezoane de pauză pentru echipă. Scuderia nu mai câștigase nicio cursă din 2019, dar Charles Leclerc a obținut două victorii în primele trei curse din 2022 pentru a se readuce pe sine și echipa în lupta pentru titlu.

În cele din urmă, această provocare a eșuat, deoarece Max Verstappen și Red Bull s-au impus în campionatele piloților și constructorilor, iar Ferrari speră ca noua mașină să le permită să facă următorul pas crucial, după ce a terminat pe locul al doilea în acest an.

Leclerc și Carlos Sainz vor continua să fie coechipieri la Ferrari pentru al treilea sezon consecutiv, dar totul se schimbă la vârf, după ce Scuderia l-a numit recent pe fostul șef de la Sauber, Frederic Vasseur, în funcția de director de echipă.

Fostul șef de la Renault îl înlocuiește pe Mattia Binotto, care a demisionat din funcție după ce a petrecut aproape 30 de ani la echipă.

Noul director al echipei Ferrari, Vasseur, a declarat că este „încântat și onorat” să preia această funcție.

„Fiind o persoană care a avut întotdeauna o pasiune pentru sporturile cu motor, Ferrari a reprezentat întotdeauna pentru mine vârful lumii curselor”, a declarat el.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed