Adrian Mutu, aproape de lovitura iernii! Vedeta care se pregăteşte să ajungă la Rapid. Anunţul conducerii giuleştenilor

Adrian Mutu este aproape de a da lovitura iernii pe piaţa transferurilor! S-a aflat cine este vedeta care se pregăteşte să ajungă la Rapid. Anunţul conducerii giuleştenilor este deosebit de important pentru Briliant.

Adrian Mutu a terminat pe locul 4 anul 2022 cu cei de la Rapid. A ratat Cupa României, dar giuleştenii rămân în lupta pentru titlu.

Adrian Mutu, aproape de lovitura iernii!

Acum, Adrian Mutu îşi doreşte achiziţii. Rapid a suferit în ultimele meciuri din cauza subţirimii lotului. Preşedintele Daniel Niculae a oferit informaţii despre noa ţintă a echipei. Rapidiştii îl vor pe Gicu Grozav de la Petrolul.

„Este un jucător foarte important, cu execuții extraordinare. Gicu mi-a fost coleg la echipa națională, s-ar reîntregi familia Grozav la Rapid. Vom vedea ce va fi. El are calități extraordinare, ar aduce un plus la orice echipă, dar nu putem da acum nume”, a declarat Daniel Niculae în cadrul unui eveniment.

Claudiu Tudor, preşedintele celor de la Petrolul, a afirmat că deocamdată Rapid nu a înaintat o ofertă oficială pentru Gicu Grozav. Spune însă că orice jucător al prahovenilor este de vânzare.

„(n.r. Gicu Grozav are ofertă de la Rapid?) Vă spun sincer, nu! Cu noi nu a luat nimeni legătura. Chiar am vorbit ieri dimineață cu el (n.r. cu Gicu Grozav) și l-am întrebat dacă știe ceva, iar el m-a întrebat pe mine dacă știu, deci ne întrebam unul pe altul (n.r. râde). Așteptăm, dacă va fi ceva concret automat trebuie să vină către club.

El are câteva goluri importante marcate și are o valoare incontestabilă și nu poți să te superi pe el dacă pleacă. Noi ne pregătim și avem back-up pentru fiecare jucător pasibil de plecare. Pentru prețul corect poate pleca oricine”, a spus Claudiu Tudor, conform prosport.ro.

În acest sezon, Gicu Grozav a marcat 6 goluri în 20 de apariții în Superligă. Are și o reușită în Cupa României, în cele 3 partidie în care a fost utilizat de Nae Constantin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed