Dan Șucu, amenințare pentru toate echipele din Superligă: `În cinci ani o să creez un club fără egal`

Dan Șucu, unul dintre patronii Rapidului, a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor cu echipa din Giulești.

Omul de afaceri a dat asigurări că partea financiară nu va fi o problemă pentru Rapid.

Dan Șucu are planuri mari de viitor la Rapid

În această vară, afaceristul Dan Șucu i s-a alăturat lui Victor Angelescu la Rapid, iar cei doi au planuri mari în Giulești:

”Nu am vorbit mai devreme că atunci când ajungi la o vârstă vrei să deschizi drumuri noi și alții să te urmeze? De ce să mergem pe unul din drumurile asta?

În primul rând, Rapid are o particularitate. Fiecare dintre cluburi e diferit. Ne uităm la ce avem, nu la ce ne lipsește. Avem un milion de fani, care se așteaptă ca echipa lor să fie puternică, să fie câștigătoare și să se lupte la titlu și sunt dispuși să ajute cu tot ce pot.

Și cred în același timp că se așteaptă că cei care conduc destinele echipei respective să nu le trădeze încrederea, să aibă încredere în cel de acolo că se ocupă, că nu cheltuie banii aiurea, că dacă ei își iau ceva cu Rapid și acei bani din ce au cumpărat o să ajungă la Rapid, acei bani nu vor ajunge în buzunarul cuiva, nu vor fi căpușați. Au nevoie să aibă încredere în cel care conduce destinele clubului. Asta meseria mea.

Are nevoie de încrederea suporterilor

Eu doresc ca oamenii care sunt acolo să aibă încredere că știu ce am de făcut pe partea organizatorică și că nu voi lăsa pe nimeni să căpușeze Rapidul și că orice cheltuială făcută va fi făcută în favoarea Rapidului.

Noi vrem să construim un alt model de club, un club pentru fani. Ideea e ca lumea să înțeleagă cu nu abuzăm de încrederea fanului. Noi nu suntem aici să băgăm banul în buzunar. Nu asta e problema. Problema mea e ca în 5 ani să creez un club fără egal, cel puțin în România, apoi dacă se pune problema unei listări la bursă poate să fie și asta o soluție.

Iar toate aceste investiții trebuie făcute prin măriri de capital, nu bani împrumutați. Orice ban care intră în societate va intra sub formă de mărire de capital, ceea ce înseamnă că devine banul societății nu banul meu. Dacă eu împrumut societatea e practic banul meu. Când am introdus în capital social devine banul societății.

Avem capital deja de peste 30 de milioane de lei. Și chiar dacă am împrumuta, acum nu există posibilitate de recuperarea în 5-6 ani. Am împovăra capitalul și noi nu suntem o societate care se pregătește de insolvență”, a declarat Dan Șucu, pentru Fanatik.

Rapid a terminat anul 2022, pe locul 4 în Superligă la egalitate de puncte cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed