Contre la nivel înalt în Formula 1. Toto Wolff, ironic la adresa lui Binotto: `A stat la Ferrari mai mult decât mă așteptam`

Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, a reacționat la iminenta plecare a omologului său Mattia Binotto de la Ferrari.

Wolf a declarat la podcastul ”Beyond The Grid” că acesta și-a păstrat poziția „mai mult decât am crezut”.

Controverse în Formula 1, Toto Wolff a spus totul

Binotto, care s-a alăturat echipei Ferrari ca inginer de motoare în 1995, a devenit director de echipă la începutul anului 2019 și, după campaniile dificile din 2020 și 2021, a supravegheat revenirea echipei la competitivitate în conformitate cu resetarea regulilor din 2022.

„Cred că eu și Mattia am avut momentele noastre, nu este un secret în acești mulți ani. Dar, într-un fel, am consolidat faptul că în 2022, am fost într-un loc mult, mult mai bun. Dar a fost întotdeauna clar că a fost sub o presiune extraordinară.

Fiind director de echipă la Ferrari, ar fi bine să ai un contract bun la ieșire! Acum, probabil că s-a întâmplat inevitabilul, dar el a ținut mai mult decât am crezut.”, a spus Toto Wolff.

Întrebat dacă există mai multă presiune la Scuderia decât oriunde altundeva în F1, Wolff a adăugat:

„Absolut. Reprezinți Ferrari, reprezinți întreaga țară. Te ridică și te coboară, dar cu brutalitate.

Cu siguranță, fiind director al echipei Ferrari, ca italian simți și mai mult, pentru că, ca străin, nu citești știrile, dar ca italian ești în mod clar în linia de foc.

Întrebat dacă între cei doi, există vreo șansă ca Binotto să găsească un rol la Mercedes sau la divizia lor High Performance Powertrains în viitor.

El a răspuns: „Da: „Nu, cred că a fost prea mult porțelan spart între noi în ultimii ani pentru ca acest lucru să fie posibil. Cu celelalte echipe, nu pot spune. Cu siguranță, Mattia înțelege F1 pe de rost și poate că își va găsi un rol în altă echip

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed