Dezvăluiri de ultimă oră despre Simona Halep! Irina Begu rupe tăcerea. Ce au vorbit cele două românce

Dezvăluiri de ultimă oră despre Simona Halep! Irina Begu rupe tăcerea. S-a aflat ce au vorbit cele două românce după ce Simona a fost depistată pozitiv şi suspendată temporar din tenis.

Simona Halep este îngrijorată. A fost depistată pozitiv la US Open şi acum aşteaptă să vadă dacă îi va fi menţinută suspendarea.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Simona Halep!

Irina Begu spune că a vorbit cu Simona Halep. Românca a vorbit deschis despre testele anti-doping din tenis. Mai mult, a spus ce măsuri de precauție și-a luat în decursul carierei sale.

Begu a discutat cu Halep după ce colega ei a a picat un test anti-doping la New York. Irina a încurajat-o pe dubla campioană de Grand Slam. Irina Begu are speranțe că situația Simonei Halep se va rezolva în curând. „Am vorbit cu Simona și i-am transmis un mesaj, am încercat să o încurajez cât se poate de mult, în această perioadă.

Este o situație delicată și sper să se rezolve cât mai repede în favoarea ei”, a declarat Irina Begu, deținătoare a cinci titluri WTA, conform la PRO Arena.

Irina Begu a explicat că este extrem de atentă, nu doar la medicamente, dar și la ceea ce mânâncă sau bea. „Întotdeauna am fost atentă. Cred că asta e cea mai mare frică a unui sportiv. Încerc să verific toate medicamentele, toate suplimentele pe care le iau și să evit o astfel de problemă. În general, trimit la anti-doping prospectul sau suplimentul pe care urmează să îl iau și primesc acordul din partea lor, dacă este în regulă.

Mai am și doctorul meu din Germania, cu care lucrez, iar el îmi dă suplimentele care sunt conforme. E important să verificăm, să fim atente când deschidem o sticlă de apă, unde o lăsăm. Întotdeauna când deschid o sticlă și părăsesc încăperea, iar sticla nu a fost urmărită sau în preajma echipei mele, nu mai beau din acea sticlă,” a adăugat Irina Begu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Bea linistita ca la ce performante ai obtinut pana acum,nu te dopeaza nimeni…ar fo prea scump si nu merita…mai vorbim dupa primul GS pe care-l vei castiga…pana atunci,mana pe racheta!

    • Buna ziua Domnule Ion,
      Din păcate nu cred că se pretează sa vă dați cu părerea despre reușitele Doamnei Irina Begu, ar trebui cu toții să ne încurajăm și să ne sprijinim sportivii , mai ales că în prezent în tenis Romania are mai multe persoane de sex feminin intre primele 50 de poziții din WTA ranking . Sunt de parere că ar trebui sa lăsăm comentarii constructive ca sportivii noștri să știe că fanii lor sunt alaturi de ei și la bine și la greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed